OJA SEMIPERMANENTA VENALISA

Oja semipermanenta Venalisa este disponibila intr-o gama de 60 de culori si reuneste o colectie unica de produse destinate manichiurii si pedichiurii, atat prin continut cat si prin raportul incredibil de calitate/pret.

Oja semipermanenta Venalisa avantajeaza realizarea unei manichiuri cu aspect natural, permite aplicarea rapida si usoare si protejeaza unghia naturala asemenea unui gel UV.

Pigmentarea foarte buna si consistenta medie spre groasa a ojei semipermanente Venalisa asigura aplicarea facila a produsului si acoperirea in proporitie maxima a unghiilor naturale dar si a unghiilor artificiale.

Prin pensula de buna calitate si datorita ambalajului unic, oja semipermanenta Venalisa completeaza aspectul final al produsului, astfel incat realizarea manichiurilor si pedichiurilor sa devina o experienta unica pentru dumneavoastra. Oja semipermanenta Venalisa are o rezistenta pe unghii de 4 saptamani si confera manichiurii un luciu intens, care nu se estompeaza in timp.

Oja semipermanenta Venalisa imbina ususrinta aplicarii unui lac de unghii cu rezistenta si aspectul elegant oferit de gelurile UV. Pri formula sa inovatore, oja semipermanenta Venalisa se polimerizeaza doar 30 de secunde in lampa LED si 120 de secunde in lampa UV. Oja semipermanenta Venalisa este recomandata pentru utilizarea profesionala sau personala. Daca sunteti adeptele nuantelor noi si in trend, sau va doriti sa le oferiti clientelor manichiuri deosebite, oja semipermanenta Venalisa este alegerea potrivita!

Comments (2)

  1. Niculae daniela noiembrie 10, 2019

Leave a Reply