Gel Constructie Venalisa

Daca nu ati gasit inca un gel builder cu care sa faceti rapid o constructie super rezistenta, va prezentam gel constructie Venalisa atat pentru forme cuminti cat si pentru cele lungi, inedite, complexe si extravagante.

Gel constructie Venalisa este un produs inovator in materi de geluri pentru constructie, transparent si cu o densitate medie spre ridicata. Deoarece are o densitate ridicata, gel constructie Venalisa este extrem de stabil pe unghia naturala dar si pe sablon in timpul constructiei.

Gel constructie Venalisa este un gel flexibil, oarecum elastic, extrem de rezistent, potrivit pentru constructia formelor complexe si pentru crearea apexului pe unghia construita, sau pe unghia naturala. Deoarece este un gel de constructie rezistent isi mentine curba C fara a se desface ulterior si fara a fi necesara utilizarea pensetei sau clestisorilor pentru curba C. Gel constructie Venalisa degaja putina caldura in urma procesului de polimerizare, motiv pentru care este atat de dorit de cliente. Produsul se pileste foarte rapid si foarte usor, iar datorita faptului ca se lucreaza precis asupra cantitatii sale, puteti controla produsul pe unghie sau pe sablon fara a irosi din material Gel constructie Venalisa necesita polimelizare in lampa UV 120 de secunda sau 60 de secunde in lampa LED si este un produs extrem de necesar atat in salon cat si acasa.

Leave a Reply