GEL CONSTRUCTIE HARD JELLY VENALISA

Gel constructie Hard Jelly Venalisa, un gel foarte dens care este potriviti pentru constructii, modelare si prelungiri pe sablon.

Gelul de constructie Hard Jelly Venalisa este moale si se finiseaza foarte repede cu pila, de aceea constructia se face mai rapid comparativ cu gelul uzual.

Este disponibil in 24 de nuante, datorita culorilor de camuflaj puternic pigmentate puteti sa acoperiti zonele cu defecte si baza unghiilor. Nuantele in care este disponibil gel constructie Hard Jelly Venalisa sunt asemanatoare culorii patului unghial , astfel fiecare clienta poate alege cea mai potrivita nuante pentru pielea sa.

Gel constructie Hard Jelly Venalisa are o aderenta ridicata si este foarte rezistent, motiv datorita caruia este recomandat atat pentru unghii scurte cat si pentru forme cu dificultate sporita. Denistatea produsul este ca de jeleu, nu isi schimba forma si nu curge, este extrem de simplu de modelat. Necesita pilire si degresare dupa polimerizare.

Gel constructie Hard Jelly Venalisa nu ingalbeneste si nu emana multa caldure in lampa UV, de accea este foarte apreciat de cliente, Se polimerizeaza 120 de secunde in lampa UV sau 60 de secunde in lampa LED. Inainte de aplicare necesita primer si baza. Pentru o manichiura fabuloasa puteti combina impreuna cu gel constructie Hard Jelly Venalisa, primer-ul Venalisa si Baza Venalisa.

Leave a Reply