GEL COLOR 12 BUCATI/SET VENALISA

Gel Color set 12 bucati Venalisa reprezinta un MUST HAVE in kit-ul dumeavoastra de unghii. Rezistente, foarte pigmentate si cu o stralucire proprie de durata, gelurile color Venalisa sunt printre cele mai utilizate geluri din saloanele de manichiura.

Gel color 12 bucati/set Venalisa contine geluri rezistente, foarte pigmentate si foarte elastice, cu o aderenta perfecta pe unghia naturala dar si pe cea artificiala. Setul contine 12 culori Venalisa si ofer o colectie inedita de produse destinata manichiurii si pedichurii, in uz profesional sau personal. Puteti folosi gelurile color Venalisa atat pentru manichiura standard cat si pentru a realiza diferite modele de Nail Art.

Principalul avantaj al setului gel color set 12 bucati este in primul rand pretul, mult mai scazut in achizitionarea setului, comparativ cu achiztionarea individuala a produselor. Unghiile sunt bijuteriile oricarei femei, de aceea ele au nevoie de atentie sporita din partea noastra. Pentru unghii perfecte alegeti gel color set 12 bucati Venalisa, ideal indiferent de nivelul de experienta pe care il aveti si bucurati-va de experienta unei manichiuri inedite, care nu va trece neobservata. Clientele dumnevoastra cu siguranta vor aprecia setul de geluri color Venalisa si mai ales, manichiura de calitate, rezistenta si pigmentata pe care o vorb obtine cu aceste geluri.

Leave a Reply